Nyt - 2021

30. december 2021

- HUSK tilmeldimgsfrist til Vinder A den 20. januar er mandag den 3. januar 2022 på hundeweb!

7. december 2021

- Resultatet af racens åben A-prøve på Snedinge:

Der blev givet 2x 1.præmie og 2. 0.præmie. De to ekvipager der fik 1. præmie var:

Zebulons Aji Corchabamba, ejer Gisela Fuchs
Zebulons Flash Bunny, ejer Hans Olofsson


Bedste hund og vinder af kennel Please Me’s vandrepokal: Zebulons Aji Cochabamba, ejer Gisela Fuchs. Se billeder fra dagen i galleriet.

Tak til konsortiet på Snedinge for at vi måtte holde prøve på dagens jagt og tak for godt samarbejde omkring prøven til skytte Søren Grønhøj Münter.

Randi Pedersen, prøveleder.

6. december 2021

- Raceledelsen har lavet status for racens holdning til forslag om revidering af DRK's markprøvesystem forud for DRK's medlemsmøder denne uge. Se update under "revision af DRK's markprøvesystem"

30. november 2021

-  Kære Medlemmer
Vi er i Raceledelsen glade for at så mange bidrager med at arrangere prøver og udstillinger – det er meget værdsat. For at gøre det endnu lettere at arrangere er vi i raceledelsen blevet enige om at forsøge at skabe større overblik over racens ejendele i forhold til altid at vide før en prøve/udstilling, hvem man skal henvende sig til for relevant materiale til et arrangement.

SÅ – hvis du ligger inde med fx bånd, glas, dummier, borde eller andet, bedes du udforme en detaljeret liste over disse ting og sende den til kasserer Birgitte Ahlberg på bia64@hotmail.dk

Birgitte vil samle listerne i et arkiv. Fremover bedes I selv ajourføre listerne, når I modtager eller videregiver div. ejendele fra/til andre – og igen sende Birgitte en opdateret liste. Kan vi sammen prøve at holde styr på disse ting - Please.

 

27. november 2021

-  Der er to ledige pladser til A-prøven 5. december - kontakt prøveleder Randi Pedersen på mail durins@mail.dk. Først til mølle.

15. november 2021

-  Nye kuld på hvalpelisten

4. november 2021

-  Indkaldelse til akut online medlemsmøde mandag den 8. november om revideringen af DRK's markprøvesystem - læs mere om tilmelding og find materiale under Revidering af DRK's markprøvesystem

-  Ny mulighed for markprøve åben A for flatcoat den 5. december på Sjælland. Tilmelding via hundeweb senest 21. november.

18. oktober 2021

-  Weekendens Nordiske Mesterskab for Flatcoated Retriever blev gennemført i fin stil. Stort tillykke til Team Norge 1 med sejeren.
Se resultaterne fra weekeden under Nordisk Mesterskab og se billeder fra dagen i galleriet: Nordisk Mesterskab 2021

14. oktober 2021

-  SÅ er det i weekenden det går løs med Nordisk Mesterskab for Flatcoated Retriever som i år afholdes i Roskilde. Find al information på undersiden: Nordisk Mesterskab. Her kan du nu finde katalogerne for alle dagene og andre nyttige informationer. STORT tak til alle vores sponsorer som er med til at gøre weekenden til en fest for de deltagende.

10. oktober 2021

-  Se programmet for Nordisk Mesterskab 2021 og har du lyst til at deltage som tilskuer kan du finde information her.

30. september

- Desværre er palle Olesens hund blevet skadet og afløses på det ene danske hold til Nordisk Mesterskab af Henrik Adsersens og Skattkammarens Trapper John (Aju). Se de to hold der skal repræsentere Danmark ved Nordisk Mesterskab.

Du kan også følge holdene og hele mesterskabet ved at følge gruppen "NCFCR" på Facebook

- Nyt kuld på hvalpelisten

21. september

- Nyt kuld på hvalpelisten under planlagte kuld

7. september

- Danmark kan nu stille med 2 hold ved Nordisk Mesterskab i oktober - se hvem der skal forsvare de danske flatcaot under Nordisk Mesterskab

3. september

- Tilmeldingsfristen til racens WT 18. september ved Tjele, Jylland er forlænget til den 6. september. Så har du ikke nået at tilmelde dig - så kan du nå det endnu. Der er plads til flere hunde.

1. september

- Nyt kuld på hvalpelisten

- Se billeder fra Raceweekenden 28. og 28 august i galleriet

- Se billeder fra sporprøven 21. august i galleriet

30. august

- Nordisk Mesterskab - udtagelse:

Ved fristens udløb søndag 29/8 havde kun fem danske førere/hunde meddelt deres interesse for at deltage på de danske hold. Raceledelsen har derfor besluttet at der kan eftertilmeldes frem til søndag 5. september og opfordrer interesserede som er kvalificeret til vinder B om at melde sig, så Danmark kan stille med to hold. Vi bør også have nogle reserver. Se invitation og anden information under Nordisk Mesterskab

27. august

- HUSK sidste tilmelding til racens WT 18. september i Tjele, Jylland er på mandag den 30. august. Tilmelding via hundeweb til den officielle. Der er også mulighed for at teste formen på en uofficiel WT. Læs mere i indbydelsen.

- Fællesspisning i forbindelse med den kommende raceweekend (28. og 29. august) er desværre aflyst på grund af meget lille tilslutning.

20. august

- Raceledelsen for Flatcoated Retriever har efter årsmødet 12. august holdt konstituerende møde 18. august. I forbindelse med det konstituerende møde meddelte Marianne Buur Røjgaard at hun trækker sig fra raceledelsen, da hun på nuværende tidspunkt ikke deltager aktivt i klubbens aktiviteter. Marianne vil fortsat stå til rådighed for racen omkring racens hjemmeside og facebook-side i samarbejde med racens webmaster.

1. suppleant Birgitte Ahlberg trådte herefter ind i raceledelsen i resten af Marianne Buur Røjgaards valgperiode.

Raceledelsen konstituerede sig herefter således:

Formand: Jørgen Falk
Næstformand: Mickey Kofoed Jensen
Kasserer: Birgitte Ahlberg
Sekretær Randi Pedersen
Medlem: Susanne Tillge
1. suppleant: Lisbeth Grave Bjølseth

- Opdateret information om Raceweekenden. Hvis du ønsker at deltage i brugsprøven lørdag, så husk at der skal tilmeldes via hundeweb senest 25. august. Der kan IKKE tilmeldes på dagen.

Vær opmærksom på at det IKKE er muligt at købe hverken mad eller drikke hverken i forbindelse med B-prøven eller udstillingen.

17. august

- Nu kan du se referat fra årsmødet.

15. august

- Tak til alle der deltog på årsmødet. Der er lagt opdateret årsberetning og liste med årets aktiviteter på hjemmesiden under årsmøder.

- OBS: Hvis du vil deltage på brugsprøve ved racearrangementet 28. august 2021 skal der tilmeldes via hundeweb. Der er ikke mulighed for tilmelding på dagen

6. august

- Vi håber at se mange til årsmødet torsdag den 12. august kl 18.00 - BEMÆRK at stedet er Ejbyhallerne på Fyn. Du kan finde opdateret dsagsorden for mødet, årsberetning og regnskab her. Der vil være en sandwich og kage til alle deltagere.

- Husk at der er tilmeldingsfrist til årets racearrangement (Certifikatudstilling og B-prøve) mandag den 9. august kl 23.59.

27. juli

- HUSK der afholdes årsmøde 12. august 2021 - Sted: Ejbyhallerne- Fyn, tid: kl 18.00.

21. juli

- Så er der information om Racearrangementet den 28. og 29. august, som afholdes i Nordsjælland. Der afholdes B-prøve, Brugsprøve og Kvalifikationsprøve om lørdagen og Certifikatudstilling og babyskue om søndagen.

12. juli

- Raceledelse for Flatcoated Retrievere afholder schweiss- og vildtsporprøve lørdag den 21. august i Klosterheden Plantage, Jylland. Tilmelding via hundeweb senest 19. juli.

30. juni

- Læs Raceledelse for Flatcoated Retrievere input til revidering af DRK's markprøvesystem. Vi har lavet to fælles input med Curly, Chesapeak og Golden.

4. juni

- Så er der invitation til racedysten 2021 fra Danmarks Jægerforbund - se mere om hvordan du kan få mulighed for at repræsentere Flatcoated Retriever under "Racedyst"

- Du kan stadig nå at tilmelde dig vores certifikatudstilling som holdes sammen med Curly og Chesapeake den 12. juni 2021 i Viborg. Tilmelding sker gennem hundeweb og er åben frem til 7. juni kl 12.

29. maj

- Træningsweekenden 12-13. juni må desværre aflyses, da det ikke er muligt for Bobby Robertson at komme til Danmark pga. de gældende karantæneregler. Deltagere får deres betaling tilbage.

19. maj

- Raceledelsen har fastsat ny dato for afholdelse af årsmøde. Det bliver torsdag den 12. august kl. 18.00 i Ejby-hallerne. Se dagsorden (mangler opdatering af dato), regnskab og valg til raceledelsen under Årsmøder.

- Nordisk Mesterskab for Flatcoated Retriever 2021: Afholdes weekenden den 16-17. oktober i Roskilde. Se invitation og udtagelseskriterier under Nordisk Mesterskab.

15. maj

- Endelig kan vi annoncere årets første certifikatudstilling. Den holdes sammen med Curly og Chesapeake den 12. juni 2021 i Viborg, Jylland. Se invitation under Udstilling - tilmelding via hundeweb.

- NYT træningstilbud til unge flatcoats - læs mere om tilbuddet under Træning

2. maj

- Hvalpe på hvalpelisten.

- Der er nu nok tilmeldte til at vinder/åbenklassetræningsweekenden den 12-13 juni bliver gennemført - Der er stadig ledige pladser for vinderklassehunde (åbenklasse kan blive skrevet på venteliste). Skynd dig at tilmelde - eventuelle ledige pladser vil blive tilbudt andre racer. Se mere om træningsweekenden.

8. april

- NYT træningstilbud til vinder og åbenklasse hunde. Vi har inviteret Bobby Robbertson (GB) og Danny Fraser (DK) som instruktører i weekenden den 12 - 13. juni - Bemærk den korte frist for tilmelding. Se invitationen under Træning.

4. april

- Vi må desværre igen udsætte årsmødet på ubestemt tid, da vi må erkende at vi med de gældende restriktioner og genåbningsplanen ikke kan gennemføre årsmødet med fysisk fremmøde den 25. april. Vi vil annoncere ny dato, tid og sted her på hjemmesiden og på racens Facebook side, når den er på plads i kalenderen.

31. marts

- Det er besluttet at aflyse det planlagte træningstræf i august, på grund af den usikre situation. Det er et stort arbejde at planlægge en hel weekend med overnatning og forplejning og svært at planlægge, hvordan det vil kunne gennemføres bedst og sikkert for alle. I stedet har vores trofaste planlæggere Annette og Jørgen allerede nu lovet at de vil stå for et stort og flot arrangement i 2022.

25. marts

- Update til årsmødet: Ledige pladser i Raceledelsen

Ønsker du at gøre et stykke arbejde for racen er chancen der nu. Der er blevet en ledig ordinær plads i Raceledelsen, som skal besættes på årsmødet. Læs mere i bilag til punkt f.

23. marts

- Status på kommende B-prøve på Christiansminde:
Der er 9 vinderklassehunde tilmeldt. Vi vil gerne opfordre til at én mere tilmelder sig, så det vil blive muligt at uddele Cert på dagen. Henvendelse sker til prøveleder Marianne Buur Røjgaard. UPDATE den ledige plads i vinderklassen er nu besat!

Der vil blive lodtrækning om pladserne i begynder og åben klasse, som annonceret ved tilmeldingen.

- Med dagens genåbningsplan ser det ud til, at det bliver muligt at gennemføre det planlagte sportræningstræf i Klosterheden den 7-9. maj 2021. Se mere om arrangementet og tilmelding under Aktiviteter/Træning.

20. marts

- Nyt planlagt kuld på hvalpelisten

- Opdateret information om racens markprøve B 10. april - husk tilmelding senest 22. marts via hundeweb.

25. februar

- NYT om årets første Racearrangement den 10 og 11. april: Raceledelsen har til aften besluttet at B-prøven gennemføres med max antal på 30 hunde fordelt over dagen, med mindre der kommer nye nedlukninger, mens certifikatudstillingen flyttes til et senere tidspunkt når vi må forsamles flere. Vi melder ud med mere information så snart det er muligt.

16. februar

- Træning for åben/vinderklasse planlagt til den 6. og 7. marts må aflyses på grund af Corona-restriktionerne. Har du tilmeldt og betalt depsitum får du pengene tilbage, men du skal sende en mail til kasseren på Morten@lundby-mikkelsen.dk med dine kontoplysninger, så han kan udbetale beløbet.

7. februar

- Der var ved en fejl kommet en ukomplet indkaldelse til årsmøde på hjemmesiden. Indkaldelsen er nu opdateret og så krydser vi fingre for at det kan gennemføres uden restriktioner. Find indkaldelse under årsmøder.

- Vi kæmper i raceledelsen med at planlægge aktiviteter og selvom vi må aflyse WT'en i marts, håber vi at det bliver muligt at gennemføre årets forårsracearrangement. Information om arrangementet:

Både udstilling og markprøve B afholdes: Christiansminde, Bollervej 155 - 8700 Horsens
Prøveleder: Marianne Røjgaard

Udstillingsdommer: Inga Bonnez

Der vil IKKE blive afholdt Kvalifikationsprøve, samt brugsprøve. Dette udskydes til racens efterårsarrangement.

Der tages forbehold for gældende Covid-19 restriktioner. Derfor afventes der med at åbne for tilmelding.

Såfremt der efter 28.2 2021 udmeldes et øget antal i forsamlingsforbud der vil gøre det muligt at afholde arrangementet, kan det samtidigt medføre en begrænsning for antal deltagere.

Der vil blive tildelt pladser ved lodtrækning til de enkelte pladser.
Tidsplaner og restriktioner for dagene kan påregnes.

Vi takker for jeres forståelse. På raceledelsens vejene.

24. januar

- Indkaldelse og dagsorden til årsmøde 2021, samt regnskab 2020 og budget 2021 kan nu findes under årsmøder.

6. januar

- Dato og sted for årsmøde: Sæt stort kryds i kalenderen søndag d. 24. april kl. 13.30, hvor Flatcoats årsmøde afholdes. Sted: Multisalen, Ejby-Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

- Årets Flatcoats 2020: Tak til jer der har sendt resultater ind for 2020. Årets hunde er nu fundet - se hvem som løb med titlerne i 2020 under meritter/årets hunde/2020.

Årspokalerne vil blive uddelt på årsmødet - så kom og deltag i fejringen af årets hunde

5. januar

- Flytning af årsmøde: På grund af den usikre situation med udviklingen af Corona-virusen har Raceledelsen i går besluttet at flytte årsmødet, der var planlagt til 7. februar til et senere tidspunkt. Der er krav om at årsmødet skal afholdes fysisk og skal afholdes inden udgangen af april. Vi vender tilbage med en dato – formentlig en af de sidste weekender i april – så snart vi har de praktiske foranstaltninger på plads.

Det er samtidig besluttet at flytte trænings UWT'erne, som var planlagt til den 27. februar, til et senere tidspunkt af samme årsag.

1. januar

- Ny hanhund på hanhundelisten