Træningstilbud

Nyt træningstilbud for åben- og vinderklassehunde

Træningsweekends: Åben/vinderklasse for Flatcoatede Retrievere 2021

Har du en Flatcoated Retriever som er klar til træning på åben/vinderklasse niveau?

Er du åben for at få ny inspiration til din træning fra udenlandske trænere?

Og er du klar til at bruge tre weekender i foråret 2021?

Så er dette nye tilbud måske lige noget for dig?

OBS: Det har vist sig, at det er et problem for mange med at deltage alle tre weekends. Derfor lukkes der op for, at der kan tilmeldes til enkelte weekends, i det omfang der er pladser. Tilmeldinger foregår stadigvæk efter først til mølle princippet og med venteliste for sidst tilmeldte. 

Aktiviteter for dig og din flacoat 2020

Raceledelsen har besluttet, at gentage sidste års succes med tilbud om træning og vil her i foråret afholde træningsaktiviteter rundt om i landet. Aktiviteterne afholdes over 6 gange og koster 350,00kr

Tilbuddet omfatter træning i grundlæggende lydighed og samarbejdsøvelser, samt en introduktion til trimning og handling af hund på udstillinger. Tilbuddet er rettet mod dig der ikke har deltaget i den type træning før, men gerne vil lave noget med din flatcoat.

For hvalpetræning, brugsprøvetræning og markprøvetræning henvises til Dansk Retriever Klubs tilbud i regionerne. Du kan finde oplysninger på din regions hjemmeside.
 

Tilmelding er nødvendig for deltagelse, og skal ske til den der varetager træningen for de enkelte områder.

Se de annoncerede træninger nedenfor.

Find oplysninger i dokumentet "træningstilbud", som du kan downloade nedenfor.

Når din tilmelding er bekræftet af træner, indbetales træningsgebyret til racens konto: Reg.nr.: 2720 Kontonr.: 0743552962