SENESTE NYT

27. juli

- HUSK der afholdes årsmøde 12. august 2021 - Sted: Ejbyhallerne- Fyn, tid: kl 18.00.

21. juli

- Så er der information om Racearrangementet den 28. og 29. august, som afholdes i Nordsjælland. Der afholdes B-prøve, Brugsprøve og Kvalifikationsprøve om lørdagen og Certifikatudstilling og babyskue om søndagen.

12. juli

- Raceledelse for Flatcoated Retrievere afholder schweiss- og vildtsporprøve lørdag den 21. august i Klosterheden Plantage, Jylland. Tilmelding via hundeweb senest 19. juli.

30. juni

- Læs Raceledelse for Flatcoated Retrievere input til revidering af DRK's markprøvesystem. Vi har lavet to fælles input med Curly, Chesapeak og Golden.

4. juni

- Så er der invitation til racedysten 2021 fra Danmarks Jægerforbund - se mere om hvordan du kan få mulighed for at repræsentere Flatcoated Retriever under "Racedyst"

- Du kan stadig nå at tilmelde dig vores certifikatudstilling som holdes sammen med Curly og Chesapeake den 12. juni 2021 i Viborg. Tilmelding sker gennem hundeweb og er åben frem til 7. juni kl 12.

29. maj

- Træningsweekenden 12-13. juni må desværre aflyses, da det ikke er muligt for Bobby Robertson at komme til Danmark pga. de gældende karantæneregler. Deltagere får deres betaling tilbage.

19. maj

- Raceledelsen har fastsat ny dato for afholdelse af årsmøde. Det bliver torsdag den 12. august kl. 18.00 i Ejby-hallerne. Se dagsorden (mangler opdatering af dato), regnskab og valg til raceledelsen under Årsmøder.

- Nordisk Mesterskab for Flatcoated Retriever 2021: Afholdes weekenden den 16-17. oktober i Roskilde. Se invitation og udtagelseskriterier under Nordisk Mesterskab.

15. maj

- Endelig kan vi annoncere årets første certifikatudstilling. Den holdes sammen med Curly og Chesapeake den 12. juni 2021 i Viborg, Jylland. Se invitation under Udstilling - tilmelding via hundeweb.

- NYT træningstilbud til unge flatcoats - læs mere om tilbuddet under Træning

2. maj

- Hvalpe på hvalpelisten.

- Der er nu nok tilmeldte til at vinder/åbenklassetræningsweekenden den 12-13 juni bliver gennemført - Der er stadig ledige pladser for vinderklassehunde (åbenklasse kan blive skrevet på venteliste). Skynd dig at tilmelde - eventuelle ledige pladser vil blive tilbudt andre racer. Se mere om træningsweekenden.

8. april

- NYT træningstilbud til vinder og åbenklasse hunde. Vi har inviteret Bobby Robbertson (GB) og Danny Fraser (DK) som instruktører i weekenden den 12 - 13. juni - Bemærk den korte frist for tilmelding. Se invitationen under Træning.

4. april

- Vi må desværre igen udsætte årsmødet på ubestemt tid, da vi må erkende at vi med de gældende restriktioner og genåbningsplanen ikke kan gennemføre årsmødet med fysisk fremmøde den 25. april. Vi vil annoncere ny dato, tid og sted her på hjemmesiden og på racens Facebook side, når den er på plads i kalenderen.

31. marts

- Det er besluttet at aflyse det planlagte træningstræf i august, på grund af den usikre situation. Det er et stort arbejde at planlægge en hel weekend med overnatning og forplejning og svært at planlægge, hvordan det vil kunne gennemføres bedst og sikkert for alle. I stedet har vores trofaste planlæggere Annette og Jørgen allerede nu lovet at de vil stå for et stort og flot arrangement i 2022.

25. marts

- Update til årsmødet: Ledige pladser i Raceledelsen

Ønsker du at gøre et stykke arbejde for racen er chancen der nu. Der er blevet en ledig ordinær plads i Raceledelsen, som skal besættes på årsmødet. Læs mere i bilag til punkt f.

23. marts

- Status på kommende B-prøve på Christiansminde:
Der er 9 vinderklassehunde tilmeldt. Vi vil gerne opfordre til at én mere tilmelder sig, så det vil blive muligt at uddele Cert på dagen. Henvendelse sker til prøveleder Marianne Buur Røjgaard. UPDATE den ledige plads i vinderklassen er nu besat!

Der vil blive lodtrækning om pladserne i begynder og åben klasse, som annonceret ved tilmeldingen.

- Med dagens genåbningsplan ser det ud til, at det bliver muligt at gennemføre det planlagte sportræningstræf i Klosterheden den 7-9. maj 2021. Se mere om arrangementet og tilmelding under Aktiviteter/Træning.

20. marts

- Nyt planlagt kuld på hvalpelisten

- Opdateret information om racens markprøve B 10. april - husk tilmelding senest 22. marts via hundeweb.

25. februar

- NYT om årets første Racearrangement den 10 og 11. april: Raceledelsen har til aften besluttet at B-prøven gennemføres med max antal på 30 hunde fordelt over dagen, med mindre der kommer nye nedlukninger, mens certifikatudstillingen flyttes til et senere tidspunkt når vi må forsamles flere. Vi melder ud med mere information så snart det er muligt.

16. februar

- Træning for åben/vinderklasse planlagt til den 6. og 7. marts må aflyses på grund af Corona-restriktionerne. Har du tilmeldt og betalt depsitum får du pengene tilbage, men du skal sende en mail til kasseren på Morten@lundby-mikkelsen.dk med dine kontoplysninger, så han kan udbetale beløbet.

7. februar

- Der var ved en fejl kommet en ukomplet indkaldelse til årsmøde på hjemmesiden. Indkaldelsen er nu opdateret og så krydser vi fingre for at det kan gennemføres uden restriktioner. Find indkaldelse under årsmøder.

- Vi kæmper i raceledelsen med at planlægge aktiviteter og selvom vi må aflyse WT'en i marts, håber vi at det bliver muligt at gennemføre årets forårsracearrangement. Information om arrangementet:

Både udstilling og markprøve B afholdes: Christiansminde, Bollervej 155 - 8700 Horsens
Prøveleder: Marianne Røjgaard

Udstillingsdommer: Inga Bonnez

Der vil IKKE blive afholdt Kvalifikationsprøve, samt brugsprøve. Dette udskydes til racens efterårsarrangement.

Der tages forbehold for gældende Covid-19 restriktioner. Derfor afventes der med at åbne for tilmelding.

Såfremt der efter 28.2 2021 udmeldes et øget antal i forsamlingsforbud der vil gøre det muligt at afholde arrangementet, kan det samtidigt medføre en begrænsning for antal deltagere.

Der vil blive tildelt pladser ved lodtrækning til de enkelte pladser.
Tidsplaner og restriktioner for dagene kan påregnes.

Vi takker for jeres forståelse. På raceledelsens vejene.

24. januar

- Indkaldelse og dagsorden til årsmøde 2021, samt regnskab 2020 og budget 2021 kan nu findes under årsmøder.

6. januar

- Dato og sted for årsmøde: Sæt stort kryds i kalenderen søndag d. 24. april kl. 13.30, hvor Flatcoats årsmøde afholdes. Sted: Multisalen, Ejby-Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

- Årets Flatcoats 2020: Tak til jer der har sendt resultater ind for 2020. Årets hunde er nu fundet - se hvem som løb med titlerne i 2020 under meritter/årets hunde/2020.

Årspokalerne vil blive uddelt på årsmødet - så kom og deltag i fejringen af årets hunde

5. januar

- Flytning af årsmøde: På grund af den usikre situation med udviklingen af Corona-virusen har Raceledelsen i går besluttet at flytte årsmødet, der var planlagt til 7. februar til et senere tidspunkt. Der er krav om at årsmødet skal afholdes fysisk og skal afholdes inden udgangen af april. Vi vender tilbage med en dato – formentlig en af de sidste weekender i april – så snart vi har de praktiske foranstaltninger på plads.

Det er samtidig besluttet at flytte trænings UWT'erne, som var planlagt til den 27. februar, til et senere tidspunkt af samme årsag.

1. januar

- Ny hanhund på hanhundelisten