Flatcoated Retriever Danmarks annoncelister

Som medlem af Dansk Retrieverklub har du mulighed for at blive optaget på en række af vores annoncelister. Vi har fire annoncelister:

Hvalpelisten indeholder henvisninger til Flatcoated Retriever hvalpe, hanhundelisten er for hanhundeejere der stiller deres hanhund til rådighed for avl, kennellisten er en liste over danske kenneler/opdrættere af Flatcoated Retrievere og på omplaceringslisten kan du formidle voksne Flatcoated Retrievere, som søger nye hjem.

Sådan kommer du på annoncelisterne:

Hvalpelisten

På hvalpelisten kan du annonceres både planlagte kuld og kuld, hvor hvalpene er født.

For at komme på listen skal begge forældredyr opfylde både sundhedskrav og have præmiering på DRK prøve og/eller udstilling. Udstillingsresultaterne skal være opnået efter hunden er 18 måneder gammel.

Hverken Dansk Retriever Klub eller raceledelsen er ansvarlig for kuld, der formidles gennem hvalpelisten. Dette er et forhold mellem opdrætter og hvalpekøber.

Annonceringen er gratis, men kræver medlemskab af DRK.

Sundhedskrav:
Dansk Kennel Klubs stambogsføringsregler, DKK´s etiske anbefalinger og DRK/DKK's avlsanbefalinger.

Krav til præmieringer:
Begge forældredyr har mindst en ”good” på officiel DRK Debutant Test / bestået WT Beginner / 3. præmie på markprøve B, begynder / bestået kvalifikationsprøve og ”very good” på officiel udstilling.

eller

Begge forældredyr har mindst en ”excellent” på en officiel DRK Debutant Test / bestået WT Beginner / 3. præmie på markprøve B, begynder / bestået kvalifikationsprøve eller ”excellent” på officiel udstilling.

 

Kennelliste

Som opdrætter af Flatcoated retriever kan du få oplysninger om din kennel og link til din hjemmeside optaget på vores liste.

Det er gratis at blive optaget på listen.

Det eneste det kræver er medlemskab af Dansk Retrieverklub og tilknytning til Flatcoated Retriever. Raceledelsen opfordrer alle kenneler til at komme med på listen.

Hanhundelisten

Ejer du en Flatcoated Retriever han, som du ønsker at tilbyde i avlen, kan du blive oprettet på hanhundelisten.

Det eneste det kræver er, at hanhunden er stambogsført i Dansk Kennelklub, og at ejeren er medlem af Dansk Retrieverklub.

Omplaceringslisten

Har du en voksen Flatcoated Retriever, der søger nyt hjem, har du mulighed for at annoncere den her på omplaceringslisten.

Det er gratis at blive optaget på listen.