SENESTE NYT

23. marts 2023
- Nye kuld på hvalpelisten

14. februar 2023
- Nu faldt også årets sportræning på plads. Det vil i år foregå i Aaberaa-området, hvor Pia Rix og Christina Bonde Christensen fra Sportræning.dk vil give ny inspiration til sportræningen. Træningen vil foregå i skov og vil være for hunde på alle nievauer. Læs mere under træning.

13. februar 2023
- Vi er glade for at kunne annoncere at vi har fået lavet et træningsforløb i Jylladn med Boye Rasmussen. Det er halvdagstræninger for letøvet og øvede hunde. Læs mere under træning.

11. februar 2023
- Referat fra årsmødet den 5. februar kan nu findes under Årsmøder

1. februar 2023
- Raceledelsen har besluttet at yde tilskud til deltagelse i en række aktiviteter for at promovere racen.Læs retningslinierne for at få tilskud

29. januar 2023
- Vi har været så heldige, at Annika Christiansen har tilbudt at lave et træningsforløb for flatcoated retrievere. Det løber over fire gange i løbet af foråret. Første gang er 19. marts..
Læs mere om træningen og hvordan du tilmelder dig.

- Se årets hunde 2022 - pokaler vil blive overrakt ved årsmødet den 5. februar 2023

- I 2023 fejrer Flatcoated Retriever Society (FCRS) i England sit 75-års jubilæum. Det er muligt for udenlanske hunde at delatage - se her hvilke aktitivteter du kan deltage i.

28. januar 2023
- Raceledelsen har været så heldige at vi gennem "Raserådet i Norsk Retriever Klub" har fået lov at tilbyde vore danske medlemmer at deltage på webinaret "Svartalwens vinterprepp" med Anna Lena Wendt, kennel Svartalwen. Man vil gennem webinaret få inspiration til at træne sin hund om vinteren så man er klar til sæsonstart.
Pris: 50 kr pr deltager. Webinaret bliver afholdt tirsdags 7. Februar, kl 18.30 til 20.30. Webinaret foregår på svensk.
Tilmelding: På mail til lisbeth.bjolseth@gmail.com

Oplys navn og mailadresse, og MobilePay 50 kr pr deltager til 26288039 (Lisbeth Grave Bjølseth) inden søndag 4. Februar.

14. januar 2023
- Dagsorden til racens årsmøde søndag den 5. februar kan ses under Årsmøder

- Raceledelsen har den 10. januar besluttet at det fremover vil være gratis at annoncere hvalpe på racens hjemmeside. Det eneste det kræver er medlemsskab af DRK. Husk at det også er muligt at annoncer din kennel eller hanhunde der står til rådighed i avlen.