Træningstilbud til den unge flatcoat

Aktiviteter for dig og din flacoat 2021

Som de seneste år har Raceledelsen besluttet at tilbyde træning målrettet specifikt til ejere af flatcoatede retrievere som gerne vil træne med deres unge flatcoat. Tilbuddet er rettet på dig som (endnu) ikke har prøvet at deltage i lignende kurser før, og selvfølgelig er du også meget velkommen, hvis du har prøvet lidt, men gerne vil lære mere.

Tilbuddet omfatter træning i basislydighed som eks hjemkald, fri ved fod, lineføring m.m. og sjove samarbejdsøvelser, som kan styrke jeres samarbejde og gøre jer nysgerrige på de andre træningstilbud som Retrieverklubben tilbyder.

Du er også meget velkommen, selvom du ikke har planer om at gå på prøver med din hund. Herudover vil der være plads til at tale om trimning, både til hverdag og til udstilling.

For hvalpetræning, brugsprøvetræning og markprøvetræning henvises til Dansk Retriever Klubs tilbud i regionerne. Du kan finde oplysninger på din regions hjemmeside.

Tilmelding er nødvendig for deltagelse, og skal ske til den der varetager træningen for de enkelte områder.

Se de annoncerede træninger nedenfor.

Når din tilmelding er bekræftet af træner, indbetales træningsgebyret til racens konto: Reg.nr.: 2720 Kontonr.: 0743552962 

Sommertræning for den unge flatcoat - Sjælland

Nordsjælland
I Nordsjælland tilbydes træning for den unge flatcoat torsdage i juni og 1. juli kl. 18.30 – 20.00. Træningen afholdes i Helsinge.

Instruktører: Randi Pedersen og Øivind Kaas-Larsen

Max antal deltagere: 10

Tilmelding til Randi Pedersen på durins@mail.dk

Pris: 350 kr

Midtsjælland
På Midtsjælland tilbydes træning for den unge flatcoat tirsdag den 15, 22 og 29 juni, samt 6. og 13 juli kl. 17.30 - 19.00 Træningen afholdes i Kirke Sonnerup.

Instruktør: Tanja Blindbæk Olsen

Max antal deltagere: 6

Tilmelding til Tanja Blindbæk Olsen på tanjao@mail.dk

Pris: 350 kr

Træningstilbud

Nyt træningstilbud for åben- og vinderklassehunde

På grund af de mange restriktioner var det ikke muligt at gennemføre de første tre annoncerede Åben/vinderklasse træningsweekends for Flatcoatede Retrievere 2021

MEN nu har vi et nyt tilbud til jer der har en Flatcoated Retriever som er klar til træning på åben/vinderklasse niveau.

Det bliver weekenden den 12 - 13 juni 2021 hvor vi har inviteret Bobby Robbertson (GB) og Danny Fraser (DK) som instruktører. Se invitationen her