SENESTE NYT

6. januar

- Dato og sted for årsmøde: Sæt stort kryds i kalenderen søndag d. 24. april kl. 13.30, hvor Flatcoats årsmøde afholdes. Sted: Multisalen, Ejby-Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

- Årets Flatcoats 2020: Tak til jer der har sendt resultater ind for 2020. Årets hunde er nu fundet - se hvem som løb med titlerne i 2020 under meritter/årets hunde/2020.

Årspokalerne vil blive uddelt på årsmødet - så kom og deltag i fejringen af årets hunde

5. januar

- Flytning af årsmøde: På grund af den usikre situation med udviklingen af Corona-virusen har Raceledelsen i går besluttet at flytte årsmødet, der var planlagt til 7. februar til et senere tidspunkt. Der er krav om at årsmødet skal afholdes fysisk og skal afholdes inden udgangen af april. Vi vender tilbage med en dato – formentlig en af de sidste weekender i april – så snart vi har de praktiske foranstaltninger på plads.

Det er samtidig besluttet at flytte trænings UWT'erne, som var planlagt til den 27. februar, til et senere tidspunkt af samme årsag.

1. januar

- Ny hanhund på hanhundelisten

30. december

- Nyt hvalpekuld på hvalpelisten

22. december

- Et lille lyspunkt i denne Corona tid. Selvom vi har måtte og fortsat må aflyse mange arrangementer på grund af Coronarestriktioner, så lykkedes det dog at afholde årets raceweekend i august. Det er nu muligt at se billeder fra racewekenden i galleriet