SENESTE NYT

17. Januar 2022

- Der er lidt præciseringer til deltagelse og lodtrækning til A/C prøven 29. januar 2022. Der er stadig ledige pladser på prøven, så kom frisk!

- Som reaktion på bestyrelsens fremsendelse af revideret markprøvereglement til godkendelse hos Dansk Kennel Klub, har raceledelsen valgt at fremsende en henvendelse til Dansk Kennel Klub. Se henvendelsen under "revidering af DRK markprøvereglement"

5. Januar 2022

- Raceledelsen har modtaget mindeord for John Enghoff fra et medlem.

- Raceledelsen inviterer sammen med sponsorer til A/C-prøve for åben klasse den 29. januar på Fauerskov Gods på Fyn. Der er tilrettelagt som Walk Up og det vil fungere som træning og du vil derfor gå med hele dagen.

- Årets flatcoats er nu fundet - se resulatet. Stort tillykke til årets hunde!

30. december 2021

- HUSK tilmeldimgsfrist til Vinder A den 20. januar er mandag den 3. januar 2022 på hundeweb!

7. december 2021

- Resultatet af racens åben A-prøve på Snedinge:

Der blev givet 2x 1.præmie og 2. 0.præmie. De to ekvipager der fik 1. præmie var:

Zebulons Aji Corchabamba, ejer Gisela Fuchs
Zebulons Flash Bunny, ejer Hans Olofsson


Bedste hund og vinder af kennel Please Me’s vandrepokal: Zebulons Aji Cochabamba, ejer Gisela Fuchs. Se billeder fra dagen i galleriet.

Tak til konsortiet på Snedinge for at vi måtte holde prøve på dagens jagt og tak for godt samarbejde omkring prøven til skytte Søren Grønhøj Münter.

Randi Pedersen, prøveleder.

6. december 2021

- Raceledelsen har lavet status for racens holdning til forslag om revidering af DRK's markprøvesystem forud for DRK's medlemsmøder denne uge. Se update under "revision af DRK's markprøvesystem"